Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dor de gust

dor-de-gust

In luna iunie a acestui an, Asociaţia Cultivatorilor de Legume si Centrul de Comunicare al Fermierilor din Romania a lansat programul „Dor de gust”. Prin intermediul programului producatorii mici si mijlocii din mai multe bazine legumicole din sudul tarii au ocazia sa isi vanda produsele in marile supermarketuri.


„Dor de gust”a fost lansat pentru a asigura accesul agricultorilor in marile lanturi de magazine alimentare, dar si pentru a raspunde cererii tot mai mari pentru produse romanesti.
Astfel, consumatorii pot gasi fructe si legume romanesti sub brandul „Dor de gust” in ambalaje marcate cu numele „Dor de gust”. 
 
Din pacate, cateva din supermarketurile intrate in acest program arata o lipsa de respect atat pentru producatorii care fac eforturi pentru a se alinia regulilor pentru o buna colaborare cu aceste magazine, cat si pentru consumatorul roman, dornic sa puna pe masa fructe si legume ca in copilarie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


De exemplu, unii dintre clientii magazinelor Kaufland Ploiesti si Lidl Slatina au gasit pepeni din Grecia in ambalajul romanesc „Dor de gust”. 
Motivele folosirii ambalajului dedicat produselor romanesti pentru produsele din afara tarii pot fi variate, dar acest lucru poate induce in eroare consumatorul roman. 
 
Chiar daca aceste supermarketuri arata o oarecare transparenta, scriind pe eticheta produsului tara de provenienta a acestuia, pe ambalaj apare scris cu litere de-o schioapa „Legume si fructe romanesti”, inducand cu usurinta in eroare pe cumparatorul care se bucura de ocazia de a manca ceva de la el de-acasa.
 
Prin urmare, va sugeram sa fiti foarte atenti atunci cand va faceti cumparaturile in marile magazine si sa urmariti cu atentie eticheta produselor.
Evitati astfel sa cumparati pepeni grecesti din ambalaje romanesti.

Mai multe detalii despre programul "Dor de gust" gasiti aici>>>

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016