Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Laptele vandut prin intermediul dozatoarelor este conform, potrivit analizelor
Toate dozatoarele de lapte proaspat din judetul Sibiu, iar laptele produs la nivelul acestui judet este conform, potrivit analizelor efectuate de Directia Sanitara-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Sibiu.
Productia medie lunara de lapte in judetul Sibiu este de 48.000 de hectolitri de lapte, dintre care 30 la suta se valorifica prin unitati de procesare autorizate, iar 70 la suta se consuma in gospodarii sau ajunge la consumatorul final prin vanzare directa sau prin automatele de lapte.
In judetul Sibiu exista 24 de automate pentru lapte provenit de la diferite ferme.
"S-au facut verificari la laptele din automate, dar nu au existat probleme nici la acesta. Toate cele 24 de automate din judet sunt functionale", a declarat purtatorul de cuvant al DSVSA Sibiu, Ioan Pentea.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
In judetul Sibiu exista 16 ferme exploatatii comerciale, care produc lapte pentru consum, 109 exploatatii de tip A (exploatatii detinute de persoane fizice autorizate sau intreprinderi individuale, inregistrate si autorizate de Registrul Comertului, inregistrate in Sistemul national de identificare si inregistrare a animalelor si autorizate sanitar - veterinar) si 6.200 de exploatatii individuale care au intre una si trei vaci.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura