Macromex, cel mai mare distribuitor de alimente congelate de pe piata, detinut de omul de afaceri Dan Minulescu, va investi anul viitor peste 20 mil. euro in constructia unui depozit la temperatura controlata in centrul tarii, la Campia Turzii.
Macromex, cel mai mare distribuitor de alimente congelate de pe piata, detinut de omul de afaceri Dan Minulescu, va investi anul viitor peste 20 mil. euro in constructia unui depozit la temperatura controlata in centrul tarii, la Campia Turzii.
"Am gandit acest proiect pentru a sprijini dezvoltarea businessului in urmatorii 12 ani. In prima faza, care speram ca va fi finalizata la inceputul lui 2011, vom ajunge la investitii in jurul valorii de 20 mil. euro; vor fi in total trei faze de dezvoltare a centrului de distributie de la Campia Turzii", a declarat Dan Minulescu, proprietarul Macromex, companie cu afaceri de 120 mil. euro.
El a precizat ca locul a fost ales astfel incat sa permita companiei sa-si reorganizeze distributia din Transilvania prin comasarea mai multor spatii de depozitare intr-un centru regional. Depozitul va fi complet automatizat si va avea in 2011 o capacitate de 12.000-13.000 de tone.
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
"Am gandit acest proiect pentru a sprijini dezvoltarea businessului in urmatorii 12 ani. In prima faza, care speram ca va fi finalizata la inceputul lui 2011, vom ajunge la investitii in jurul valorii de 20 mil. euro; vor fi in total trei faze de dezvoltare a centrului de distributie de la Campia Turzii", a declarat Dan Minulescu, proprietarul Macromex, companie cu afaceri de 120 mil. euro.
El a precizat ca locul a fost ales astfel incat sa permita companiei sa-si reorganizeze distributia din Transilvania prin comasarea mai multor spatii de depozitare intr-un centru regional. Depozitul va fi complet automatizat si va avea in 2011 o capacitate de 12.000-13.000 de tone.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News