Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primele scumpiri la producatorii de carne de pasare, in februarie


Marile societati comerciale din judetul Brasov care cresc pasari si comercializeaza carne de pasare nu au hotarat deocamdata de cand vor majora preturile la carnea abatorizata. Managerul fermelor de pasari de la Codlea, Catalin Munteanu, a declarat pentru Agerpres ca cel mai probabil va majora pretul kilogramului de carne de pasare abatorizata la toate sortimentele cu 15% din luna februarie sau cel tarziu din martie.
"Noi speram sa primim in continuare subventie. Exista un proiect care a fost depus la Ministerul Agriculturii si care in prezent se afla la Bruxelles pentru aprobare. Altfel va fi foarte greu pentru crescatorii de pasari. De exemplu, am in ferme la ora actuala 240.000 de pui pe care doresc sa-i comercializez si nu am cui. Vanzarile la carnea de pui comercializata de noi au scazut in luna decembrie cu 20% si la fel de prost merg vanzarile si in primele doua luni ale anului" - a spus Catalin Munteanu.

Deocamdata, el nu a facut disponibilizari de personal si spera ca prin atragerea de fonduri europene sa poata continua o serie de proiecte si sa finalizeze un abator pentru sacrificat curcani, cel mai modern din tara. Lunar, pe piata brasoveana si in unele judete din tara fermele avicole din Codlea comercializeaza intre 700 si 800 de tone de diverse sortimente de carne de pui. Cea de a doua mare ferma de crestere a pasarilor din judet, Avicola Brasov, nu a hotarat nimic deocamdata in ceea ce priveste cresterile de pret la carnea de pui. Directorul economic al societatii, Bogdan Negrea, a declarat pentru Agerpres ca doar saptamana viitoare se va intruni Consiliul de Administratie si probabil se va discuta si despre acest lucru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Deocamdata nu pot sa va dau nici un fel de amanunte despre o eventuala crestere de pret la carnea de pui", a spus directorul economic, care nu a dorit sa faca niciun fel de comentariu in legatura cu vanzarile de carne de pui ale societatii. In legatura cu sistarea subventiei de 1,6 lei pe cap de pasare abatorizata de la inceputul acestui an, Bogdan Negrea spera ca proiectul depus la Bruxelles pentru continuarea subventionarii crescatorilor de pasari sa fie acceptat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016