Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a scos. Procurorii au ingropat pe sest dosarul defrisarii unui teren al familiei Voiculescu


Dosarul in care omul de casa al lui Dan Voiculescu, Sorin Pantis, a fost cercetat pentru defrisarea unui teren din Corbeanca, apartinand familiei liderului PC, a fost inchis de procurori fara ca acestia sa-i anunte pe reprezentantii Inspectoratului Silvic Bucuresti, care au sesizat ilegalitatea, scrie revista Universul Padurii.

Acestia din urma nu au putut ataca solutia de scoatere de sub urmarire penala, data de Parchetul Buftea pe 19 august 2008, pentru ca nu le-a fost comunicata. Conducerea Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare (ITRSV) Bucuresti a aflat de la ziarul nostru despre masura procurorilor si a anuntat ca va cere ordonanta emisa de acestia pentru a o putea ataca.

Conducerea ITRSV Bucuresti ne-a informat oficial ca ‘Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea nu a comunicat institutiei noastre ordonanta din data de 19 august 2008 in dosarul penal 6394/P/2006, prin care s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a invinuitului Pantis Sorin, desi, conform art. 228 alin (6) din C.p.p., avea obligatia sa comunice aceasta ordonanta si persoanei care a facut plangerea’. In aceste conditii, ‘institutia noastra s-a aflat in imposibilitatea de a formula plangere impotriva acestei ordonante conform prevederilor art. 278 din C.p.p.’, precizeaza aceeasi sursa.

‘In vederea formularii plangerii impotriva ordonantei din data de 19 august 2008 in dosarul penal 6394/P/2006, avand in vedere ca termenul prevazut de art. 278 din C.p.p., pentru formularea plangerii, curge de la data comunicarii ordonantei, institutia noastra va solicita Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea comunicarea acestei ordonante’.O simpla amenda de 1.000 de leiSorin Pantis a fost scos de sub urmarire penala de procurorii Parchetului Buftea, dupa ce a fost cercetat pentru defrisarea unei suprafete de 866 mp din Padurea Corbeanca, apartinand familiei fondatorului PC.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pantis s-a ales doar cu o amenda administrativa de 1.000 de lei. Dosarul 6394/P/2006 a avut ca obiect sesizarea Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare – Bucuresti din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, formulata la data de 17.07.2006, prin care s-a solicitat efectuarea de cercetari fata de Sorin Pantis, in calitate de director al Companiei de Cercetari, Aplicative si Investitii SA – Bucuresti, cu privire la savarsirea de catre acesta a infractiunii de taiere ilegala de arbori si defrisari cu schimbarea categoriei de folosinta a terenului forestier din fondul forestier national, proprietate privata. Prin rezolutia din 16 noiembrie 2006 s-a inceput urmarirea penala impotriva lui Pantis pentru faptul ca, la data de 13 iulie 2006, organele de control din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale – Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Bucuresti au constatat ca in padurea Corbeanca, CPIV Valea Mocanului – n.a. 39 A, padure proprietate a lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu si Corina-Mirela Voiculescu, a fost defrisata o suprafata de 866 mp de vegetatie forestiera, suprafata fiind afectata cu sapaturi pentru fundatie, in vederea edificarii unei constructii pe o suprafata de 598,76 mp si respectiv 267,24 mp pentru organizarea de santier, cu platforma pietruita, fapte prevazute de art. 97, alin. 3 din Legea nr. 26/1996, art. 9 alin. 1 lit. a, rap. la art. 31 din OUG 96/1998.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016