Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Rezerva de grau a Romaniei asigura necesarul populatiei pana la recolta din 2012
Rezerva de grau a Romaniei va asigura necesarul de consum al populatiei pana la recolta anului viitor, a anuntat Ministerul Agriculturii. In luna septembrie, datele oficiale citate de NewsIn aratau ca in silozuri era prezenta cantitatea de 4,6 milioane de tone, cu 7,8% mai mari decat in perioada similara a anului trecut.
“Stocurile de grau existente in prezent asigura necesarul de consum al populatiei pana la noua recolta. Operatorii economici particulari isi desfasoara activitatea liber pe piata cerealelor din Romania, piata care functioneaza dupa regulile pietei unice europene”, precizeaza Ministerul Agriculturii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
De asemenea, potrivit MADR, Romania mai dispunea in septembrie de 5,7 milioane tone de porumb in stoc (in crestere de 2,6 ori fata de aceeasi perioada din 2010), de 300.000 tone de orz (in scadere cu 32,5%) si 177.000 de tone de orzoaica, in scadere cu 14,9%.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 3.75 din 2 voturiUltima ora
- » AFIR: Sprijin de 50.000 euro pentru micii fermieri
- » MADR: Subventii pentru agricultura de pana la 560.000 de euro per beneficiar
- » Florin Barbu anunta modificari la Programul Tomata
- » Barbu: Casa Unirea va participa la urmatoarea sesiune a programului Investalim
- » MADR: Masurile propuse au fost agreate cu fermierii si distribuitorii de inputuri agricole