Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adapost pentru ferma de gaini Brahma. Dotarile constructiei

adapost-pentru-ferma-de-gaini-brahma-dotarile-constructiei

Adapostul presupune construirea unei hale cu ferestre, prevazuta cu un sistem de ventilatie care sa asigure un microclimat corespunzator atat in timpul verii, cat si al iernii.


Adapostul de pasari nu are alte dotari de inalta tehnicitate, in afara de cele aratate: alimentare cu apa, cu energie electrica de la retea, cu depozite pentru furaje si – eventual – o instalatie, mica, simpla, pentru colectarea-stampilarea-sortarea oualor si depozitarea acestora pana la valorificare.
 
Numarul mic de oua realizat face posibila organizarea sortarii si depozitarii oualor chiar in camera de serviciu.
 
Sistemul de hranire poate fi prevazut din hranitoare tronconice, in care furajele sunt distribuite printr-un sistem care extrage furajele combinate dintr-un buncar central, exterior sau interior si le transporta mecanic in hranitoarele tronconice, accesibile pasarilor, dar care elimina risipa.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Sistemul de adapare poate fi compus dintr-o sursa proprie sau reteaua comunala, din conducta de alimentare a halei, un sistem de reglare a presiunii si din conducte interioare pe care sunt fixate adapatorile automate de tip picurator.
 
Sistemul de iluminat este reprezentat dintr-o retea electrica interioara, pe care sunt dispuse, sub tavan, lampi electrice, preferabil fluorescente, pentru economisirea curentului electric. Pardoseala adapostului este constituita in proportie relativ egala din paturi de dormit si asternut permanent.
 
De-a lungul halei, longitudinal, sunt amplasate cuibarele de ouat, cu recoltare manuala sau mecanizata a oualor. 
 
Fundatia adapostului trebuie sa fie cu marginea inferioara sub punctul de inghet al zonei, din beton, cu o buna hidroizolatie intre sol si peretii constructiei; pereti din panouri-sandvici, cu un indice corespunzator de izolatie termica, fixati pe stalpi de beton armat, care sa confere rezistenta constructiei; acoperis care sa confere o perfecta izolatie termica (avand in vedere ca 70 % din caldura halei se pierde prin acoperis) si izolatie hidrica. Un acoperis cu o buna izolatie termica si hidrica poate face inutila existenta podului constructiei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016