Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania a semnat Actul de la Geneva privind denumirile de origine si indicatiile geografice

romania-a-semnat-actul-de-la-geneva-privind-denumirile-de-origine-si-indicatiile-geografice

Prin acest document, produsele romanesti protejate in tara, precum vinurile, apele minerale, branzeturile, mezelurile sau gemurile , vor putea obtine protectie şi la nivel internaţional.


Zilele trecute, Romania a semnat prin reprezentantul sau Actul de la Geneva al Acordului de la Lisabona privind denumirile de origine si indicatiile geografice, un nou tratat in domeniul proprietatii intelectuale care garanteaza protectie produselor care se comercializeaza la nivel international si care sunt renumite pentru calitati pe care le au, specifice zonei geografice din care provin.
 
Noul instrument raspunde necesitatii modernizarii si ameliorarii calitatii serviciilor oferite beneficiarilor sistemului de protectie a indicaţiilor geografice si va contribui la promovarea comerciala in plan global a produselor protejate prin indicatii geografice.
 
De la momentul intrarii in vigoare a noului tratat, produsele romanesti a caror calitate, reputatie sau alte caracteristici sunt in mod esential datorate originii geografice precum vinuri, ape minerale, branzeturi, mezeluri, gemuri, odata protejate in Romania, vor putea obtine protectie si la nivel international, fapt ce deschide noi oportunitati de comercializare si promovare pentru producatorii romani.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Printre produsele romaneşti care vor putea beneficia de protectie se numara apele minerale, vinurile, telemeaua de Dobrogea, salamul de Sibiu sau magiunul de Buciumi.
 
Documentul a fost negociat si adoptat in cadrul Conferintei diplomatice pentru adoptarea Noului Act al Acordului de la Lisabona privind protectia denumirilor de origine si inregistrarea internationala a acestora, eveniment organizat si gazduit de Organizatia Mondiala pentru Proprietate Intelectuala, in perioada 11-21 mai.
 
La conferinta au participat 114 delegatii iar dintre acestea, 54 au semnat Actul Final, iar 11 state au semnat inclusiv noul tratat chiar in ziua deschiderii procedurii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016