Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Romania a semnat Actul de la Geneva privind denumirile de origine si indicatiile geografice
Prin acest document, produsele romanesti protejate in tara, precum vinurile, apele minerale, branzeturile, mezelurile sau gemurile , vor putea obtine protectie şi la nivel internaţional.
Noul instrument raspunde necesitatii modernizarii si ameliorarii calitatii serviciilor oferite beneficiarilor sistemului de protectie a indicaţiilor geografice si va contribui la promovarea comerciala in plan global a produselor protejate prin indicatii geografice.
De la momentul intrarii in vigoare a noului tratat, produsele romanesti a caror calitate, reputatie sau alte caracteristici sunt in mod esential datorate originii geografice precum vinuri, ape minerale, branzeturi, mezeluri, gemuri, odata protejate in Romania, vor putea obtine protectie si la nivel international, fapt ce deschide noi oportunitati de comercializare si promovare pentru producatorii romani.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome
Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...
valabila 48h
Printre produsele romaneşti care vor putea beneficia de protectie se numara apele minerale, vinurile, telemeaua de Dobrogea, salamul de Sibiu sau magiunul de Buciumi.
Documentul a fost negociat si adoptat in cadrul Conferintei diplomatice pentru adoptarea Noului Act al Acordului de la Lisabona privind protectia denumirilor de origine si inregistrarea internationala a acestora, eveniment organizat si gazduit de Organizatia Mondiala pentru Proprietate Intelectuala, in perioada 11-21 mai.
La conferinta au participat 114 delegatii iar dintre acestea, 54 au semnat Actul Final, iar 11 state au semnat inclusiv noul tratat chiar in ziua deschiderii procedurii.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura