Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2.000 de tone de cereale confiscate si amenzi de peste un milion si jumatate de lei in urma controalelor inspectorilor antifrauda

2000-de-tone-de-cereale-confiscate-si-amenzi-de-peste-un-milion-si-jumatate-de-lei-in-urma-controalelor-inspectorilor-antifrauda

Verificarile au fost efectuate in prima jumatate a acestei luni.


Directia Generala Antifrauda Fiscala a transmis recent un bilant al controalelor efectuate de inspectorii sai in prima jumatate a lunii iulie, verificari efectuate pe timpul perioadei specifice de recoltare si vizand operatiunile cu cereale.
 
Controalele au fost efectuate in toata tara, atat pe principalele cai de comunicatie si noduri rutiere, cat si la silozuri si la unitatile de morarit si panificatie. Cu aceasta ocazie  au fost verificate 714 mijloace de transport si 287 de societati comerciale.
 
In urma acestor verificari, inspectorii antifrauda au depistat nenumarate nereguli constand in incalcarea prevederilor legale in vigoare, motiv pentru care au dispus si aplicarea de sanctiuni ce se impuneau, in functie de abaterile constatate.
 
Astfel, cuantumul total al amenzilor aplicate a fost de 1,552 de  milioane de  lei si au fost confiscate 1.988,24 de tone de cereale si produse de panificatie, mai precis grau, orz, rapita, porumb, floarea soarelui, tarate, faina.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Valoarea totala a produselor confiscate a fost  de 1,509 milioane de lei, marfurile urmand a fi valorificate conform prevederilor legale.
 
Totodata, in urma actiunilor de control din prima jumatate a lunii a fost suspendata activitatea comerciala a sase firme care incalcau obligativitatea legala de utilizare a casei de marcat.
 
AcÅĢiunea de control s-a inscris in obiectivul DGAF de a preveni, identifica si combate evaziunea fiscala in domeniul productiei, depozitarii, transportului si comercializarii cerealelor, al moraritului si panificatiei, care prezinta un grad de risc fiscal ridicat, dupa cum s-a mai precizat in finalul comunicatului institutiei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016