Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Suplimentare de buget la MADR, pentru cheltuieli de personal

Ministerul Agriculturii a publicat, joi, un proiect de act normativ care suplimenteaza bugetul acestei institutii la Titlul 10 "Cheltuieli de personal" si Titlul 51 "Transferuri intre unitati ale administratiei publice"


Potrivit acestui proiect, se aproba suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale pe anul 2013, cu suma de 2.305 mii lei, la capitolul 83.01 "Agricultura, silvicultura, piscicultura şi vanatoare", Titlul 10 "Cheltuieli de personal" cu suma de 1.730 mii lei şi Titlul 51 "Transferuri între unitati ale administratiei publice" cu suma de 575 mii lei, din suma globala prevazuta cu aceasta destinatie în bugetul Ministerului Finantelor Publice – "Actiuni generale".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Sumele alocate potrivit prezentei hotarari vor fi utilizate numai pentru plata titlurilor executorii care intra sub incidenta prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute în titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, aprobata cu modificari prin Legea nr. 230/2011, Ordonantei Guvernului nr. 17/2012 privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare, cu modificarile si completarile ulterioare precum si ale Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 92/2012 privind luarea unor masuri in domeniul invatamantului si cercetarii, precum si in ceea ce priveste plata sumelor prevazute in hotarari judecatoresti devenite executorii in perioada 1 ianuarie-31decembrie 2013.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton