Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Realizati ciupercarii moderne si profitabile

realizati-ciupercarii-moderne-si-profitabile

Ciupercile si-au castigat o pozitie binemeritata intre celelalte specii horticole cultivate. Dezvoltarea continua a productiei a schimbat in multe tari imaginea de aliment de lux, trufanda de mare valoare, pe care gastronomia a creat-o ciupercilor cultivate. Astazi, chiar si la noi in tara, ciupercile champignon sunt pe cale de a deveni delicatese de zi cu zi.


Afla mai multe detalii despre cultura si despre cum poti face un business din ciuperci cu ajutorul ghidului complet "Cultivarea Ciupercilor Champignon"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

In tarile vest-europene, salariile sunt cu mult mai mari decat in estul continentului. Acesta este unul dintre avantajele care contribuie la impunerea ciupercilor mai ieftine poloneze si unguresti, pe pietele europene de traditie.
 
In acelasi mod ar trebui sa functioneze acest mecanism si cu ciupercile produse in tara noastra. Dar pentru aceasta, mai este nevoie de timp, de informare si de bani. Este necesara crearea unei „mase critice“ de producatori, care sa obtina recolte mari si de foarte buna calitate, pe toata perioada anului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Este nevoie de investitii in ciupercarii intensive, moderne si in cateva centre regionale pentru producerea compostului de calitate. Fondurile structurale post-aderare la UE trebuie sa ajunga si la ciupercari.
 
La acestea se adauga si necesitatea coordonarii actiunilor principalilor jucatori in sfera productiei, dar si pe piata inca in formare, a ciupercilor de cultura. Nu in ultimul rand, trebuie mentionata in acest context si importanta pe care o are activitatea de formare si specializare a cultivatorilor.

Cei care vor sa faca afaceri profitabile in acest domeniu trebuie sa se adapteze „din mers“ la stacheta inalta a competitiei pe care o impune piata unica europeana si globalizarea.
 
O productie buna va aduce bani si dezvoltare. Poate ca pe langa productia de ciuperci va decideti sa va implicati in activitati conexe cum ar fi:
 
– productia de miceliu
 
– productia de substraturi de cultura
 
– marketing si desfacere a produselor
 
– comercializarea de echipamente tehnologice

Pentru indeplinirea acestui scop, trebuie ca dumneavoastra, cei care doriti sa demarati o afacere cu ciuperci, sa faceti un prim pas prin acumularea unui bagaj de cunostinte si notiuni absolut necesare.

Acestea va vor permite sa va insusiti toate informatiile legate de biologia si ecofiziologia ciupercilor cultivate. In acelasi timp, ele va vor deschide fereastra cunoasterii catre o abordare tot mai profesionista a cultivarii ciupercii Agaricus bisporus.

Afla mai multe detalii despre cultura si despre cum poti face un business din ciuperci cu ajutorul ghidului complet "Cultivarea Ciupercilor Champignon"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016