Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

USAMV Iasi asteapta elevii la Ziua Portilor Deschise

usamv-iasi-asteapta-elevii-la-ziua-portilor-deschise

USAMV Iasi anunta ca asteapta elevii la Ziua Portilor Deschise, cand vor fi organizate evenimente de orientare si vor fi oferite informatii extrem de utile.


Timp de doua zile, absolventii de liceu vor avea posibilitatea vizionarii de clipuri si colectii de fotografii cu locatiile principale, biblioteca, amfiteatrele, laboratoarele, serele, Institutul de Cercetari pentru Agricultura si Mediu, dar si a clinicilor veterinare, a camerelor de camin, a cantinei si a bazei sportive. In acest interval de timp, vor avea si posibilitatea de a beneficia de asistenta online cu intrebari si raspunsuri live de la studenti si profesori.
 
Potrivit unui comunicat de presa, scopul principal al evenimentului este ca elevii sa isi poata creiona, din online, o idee despre cum va arata viata de student la USAMV Iasi, conditiile de studiu, de cazare, dar si de practica.
 
La Facultatea de Agricultura vor fi prezentate clipuri si activitati inedite pe toate specializarile: Agricultura, Montanologie, Exploatarea masinilor si instalatiilor pentru agricultura si industria alimentara, Ingineria si managementul afacerilor agricole, Tehnologia prelucrarii produselor agricole, Protectia consumatorului si a mediului, Biologie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Cei de la Facultatea de Horticultura propun elevilor prezentarea laboratoarelor, salilor de curs, dar si a serelor, a campurilor experimentale si a Cramei unde studiaza studentii de la specializarile de Horticultura, Peisagistica, Ingineria mediului, Biotehnologii agricole, acestia urmand sa afle si ce oportunitati au dupa absolvire.
 
La Facultatea de Zootehnie, prin specializarile Zootehnie, Piscicultura si acvacultura, Inginerie si management in alimentatia publica si agroturism, Controlul si expertiza produselor alimentare, viitorii candidati pot afla despre importanta alimentatiei si de ce acest domeniu este unul vital.
 
La Facultatea de Medicina Veterinara, elevii vor avea posibilitatea sa viziteze virtual clinicile unde sunt ingrijiti prietenii necuvantatori, dar si conditiile moderne de studiu oferite.
 
"Pentru a se putea conecta online pe 7 si 8 mai cu reprezentatii facultatilor, tinerii trebuie sa completeze un formular de inscriere pe adresa https://forms.gle/JVMz7V4guFLWCtrD6. USAMV Iasi continua seria demersurilor prin care isi doreste sa vina mai aproape de comunitate. Reamintim ca, de pe 14 aprilie, institutia ofera posibilitatea elevilor de clasa a XII-a si absolventilor de liceu interesati posibilitatea de preinscriere online pentru admiterea din vara, prin accesarea link-ului universitatii", transmite institutia.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016