Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ce poţi face cu resturile din bucătărie. Uite aşa îţi poate înfrunzi gunoiul!
Plante in bucatarie, pastarnac, cum poti obtine plante din resturi din bucatarie. Plante din cotoare de radacinoase!
Te-ai gândit câte gunoaie se adună la bucătărie? Nu mă refer la sticle de plastic, borcane, capace de bere şi alte lucruri care se pot recicla. Este vorba de resturile ce rămân atunci când faci mâncare: cotoare de morcovi, păstârnac, ţelină şi alte rădăcinoase.
Dacă legumele au fost proaspete, sunt şanse mari ca din fiecare cotor să poţi obţine o plantă nouă, care va creşte mult mai rapid decât una răsărită din sămânţă. Asta din pricină că lăstarii vor răsări din regiunea coletului (vârful cotorului).
Acolo, în porţiunea rămasă din rădăcină, se găsesc suficiente substanţe hrănitoare care să ajute noua plăntuţă să se dezvolte suficient de rapid încât, dintr-un cotor de păstârnac, într-o săptămână vei avea o plantă în toată puterea cuvântului, gata să fie mutată în ghiveci sau în grădină.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Domnul păstârnac de mai jos a fost obţinut de soţia mea şi încă aşteptăm să îi crească rădăcinuţele, să îl mutăm în grădină. Acelaşi lucru se poate face şi cu ţelină, morcov, pătrunjel sau chiar ghimbir. Că veni vorba, domnului ghimbir îi voi dedica un articol lung, săptămâna viitoare. Îl mai aşteptăm puţin să crească, e cam mofturos.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Ultima ora