Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Plata de 4.000 euro/an

apia-plata-de-4000-euroan

Ministerul Agricutlurii si Dezvoltarii Rurale a comunicat o decizie privind activitatea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.


Mai exact, este vorba de o plata de 4.000 euro pe care ministerul o achita din bugetul de stat si o suma de 60.000 de euro pe care agentia a incasat-o la inceputul acestui an.
 
In prezent, MADR a publicat in dezbatere publica un proiect de hotarare de Guvern cu privire la aprobarea participarii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura ca membru cu drepturi depline in cadrul Asociatiei Panta Rhei, constituita din agentia de plati care activeaza in domeniul agriculturii. 
 
In acest caz, demersul presupune achitarea unei taxe de 4.000 euro anual, din bugetul MADR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Taxa anuala ce decurge din calitatea Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura de membru cu drepturi depline al Asociatiei Panta Rhei reprezinta echivalentul in lei a 4.000 euro si va fi suportata de la bugetul de stat, prin bugetul anual aprobat Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, de la capitolul 83.01 -Agricultura, silvicultura si vanatoare- , titlul -Alte transferuri-, articolul 02 -Transferuri curente in strainatate (catre organisme internationale)-, alineatul 01 -Contributii si cotizatii la organisme internationale-", se specifica in proiect.
 
Scopul Panta Rhei este de a coordona un grup informal de schimb de experienta si idei. Acesta a fost creat de agentiile de plati acreditate in sectorul fondurilor destinate agriculturii la nivelul UE si organismelor coordonate ale acestora, in ceea ce priveste implementarea de solutii tehnice informatice in vederea optimizarii aplicarii Politicii Agricole Comune.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016