Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Csutak Nagy Laszlo, interimar la ANSVSA

csutak-nagy-laszlo-interimar-la-ansvsa

Premierul Ludovic Orban a hotarat schimbarea conducerii ANSVSA prin eliberarea din functie a lui Geronimo Raducu Branescu si inlocuirea acestuia cu Csutak Nagy Laszlo.


Potrivit unor decizii ale premierului publicate in Monitorul Oficial, Geronimo Raducu Branescu a fost eliberat din functia de presedinte cu rang de secretar de stat al ANSVSA. Premierul l-a desemnat pe vicepresedintele institutiei, Csutak Nagy Laszlo, sa exercite atributiile presedintelui pana la numirea unui nou conducator al ANSVSA.
 
Tot joi, premierul l-a eliberat pe Traian Cristian Petcu din functia de vicepresedinte al ANSVSA, cu rang de subsecretar de stat.
 
"Urmare a Deciziei primului-ministru, cu numarul 411/ 13.11.2019, domnul Csutak Nagy Laszlo, vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat, exercita atributiile presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor pana la numirea conducatorului institutiei conform legii", anunta ANSVSA printr-un comunicat.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) functioneaza ca autoritate de reglementare in domeniul sanitar-veterinar si pentru siguranta alimentelor, organ de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, in subordinea Guvernului si in coordonarea prim-ministrului.
 
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA),  este condusa de un presedinte cu rang de secretar de stat, medic veterinar, si de 3 vicepresedinti, din care minimum 2 medici veterinari, cu rang de subsecretar de stat, numiti prin decizie a prim-ministrului, pentru o perioada de 5 ani.
 
Misiunea Autoritatii se realizeaza prin protejarea sanatatii de-a lungul intregului lant alimentar – adica in fiecare etapa a procesului de productie, de la ferma la consumator – prevenind contaminarea alimentelor si promovand igiena alimentara si informarea transparenta a consumatorilor cu privire la alimente si sanatatea si bunastarea animalelor.
 
Activitatile ANSVSA constau in:
  • Autorizare si certificare in domeniile sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor;
  • Monitorizarea si controlul activitatilor din domeniul sanitar-veterinar si pentru siguranta alimentelor;
  • Realizarea cadrului juridic si elaborarea reglementarilor specifice activitatilor din domeniul sanitar-veterinar si al sigurantei alimentelor;
  • Testari de laborator;
  • Autorizare laboratoare private;
  • Stabilirea protocoalelor de export cu tari terte;
  • Managementul situatitiilor de criza;
  • Monitorizarea pesiticidelor;
  • Sprijina combaterea risipei alimentare.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016