Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR, ordin nou privind pescuitul

madr-ordin-nou-privind-pescuitul

MADR anunta un nou ordin privind pescuitul, desi noile reguli fusesera anuntate cu doar cate zile in urma.


Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a pregatit un nou ordin privind practicarea pescuitului recreativ in conditii de siguranta si de limitare a efectelor pandemiei de COVID-19, ordin care il va modifica pe cel emis cu cateva zile in urma si ale carui prevederi au generat controverse.
 
Este vorba de un ordin comun al Ministerului Agriculturii si cel al Sanatatii, care impune niste reguli si rigori pentru a limita raspandirea pandemiei.
 
"Pentru ca s-au strecurat in vechea forma a Ordinului - pentru ca azi discutam de un alt ordin care a plecat de la minister spre avizare la Ministerul Sanatatii - am reformulat si am scos cateva dintre articolele vechiului ordin, si anume: s-a scos obligativitatea ca administratorii sa impuna interzicea socializarii. Apoi, administratorii vor permite prezenta vizitatorilor prin perimetrul locului de pescuit. De asemenea, din obligatiile pescarilor recreativi, s-au scos acele articole care se refereau la evitarea socializarii cu alti pescari, purtarea mastilor pana la momentul accesului in perimetrul locului de pescuit si a ramas ca pescarii sa aiba obligativitatea de a lasa perimetrul de pescuit curat si sa respecte cu strictete regulamentul amenajarii piscicole, urmand ca cei care gestioneaza amenajarile piscicole sa-si stabileasca prin regulament care sunt regulile in interior”, a anuntat joi ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, in cadrul unei conferinte de presa.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
De asemenea, s-a eliminat pastrarea distantei de minimum 1,5 metri intre pescarii recreativi si evitarea oricarei forme de socializare cu alti pescari reacreativi participanti in aceesi zona de pescuit.
 
"Aceasta este forma in care a plecat azi dimineata spre Ministerul Sanatatii, unde sper ca cei de acolo sa avizeze modificarile pe care noi le-am facut la acest ordin privind regulamentul de practicare a pescuitului reacreativ”, a mai spus ministrul Agriculturii.
 
Ordinul a fost facut cu consultarea administratorilor amenajarilor piscicole, afirma ministrul.
 
Conform ordinului publicat marti in Monitorul Oficial, la intrarea pe balta pescarilor urma sa li se masoare temperatura si sa primeasca masti. De asemenea, nu au voie mai mult de doi pescari pe acelasi stand, cu distanta de cel putin 2 metri intre ei. Pescarii nu au voie sa faca  gratar si nici sa consume alcool. Pescarii trebuie de asemenea ”sa evite sa socializeze".

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016