Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petre Daea: Romania a trimis la CE forma finala a Planului National Strategic

petre-daea-romania-a-trimis-la-ce-forma-finala-a-planului-national-strategic

Romania a trimis la Comisia Europeana forma finala a Planului National Strategic in domeniul agricol pentru perioada 2023 - 2027, potrivit anuntului facut miercuri pe pagina de Facebook a ministrului Agriculturii, Petre Daea.


"Dupa luni de munca sustinuta, am reusit sa finalizam Planul National Strategic al Romaniei. Ieri,18 octombrie 2022, orele 19:30, s-a transmis la Bruxelles varianta finala a Planului National Strategic care a fost agreata de catre expertii Comisiei Europene. 
 
Specialistii din minister, in dialog continuu cu fermierii si cu structurile asociative din domeniu, au putut realiza cel mai important document pentru agricultura si dezvoltarea rurala a Romaniei. Dialogul pe care l-am avut cu comisarul Janusz Wojciechowski pe problemele sensibile ne-a ajutat sa trecem peste obstacolele momentului", a precizat Daea.
 
De asemenea, acesta este documentul programatic pentru perioada 2023 - 2027. In structura se regasesc obiective clare pentu dezvoltarea agrculturii, industriei alimentare si satului romanesc.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Subventiile pe unitatea de suprafata si cap de animal, sumele detinate investitiilor in irigatii, independenta energetica, dotarea cu tehnica agricola si industria alimentara vor contribui activ la cresterea si diversificarea productiei in vederea asigurarii hranei, cresterea veniturilor si reducerea impactului negativ asupra mediului.
 
In acest sens, Romania beneficiaza de o suma de 15,8 miliarde de euro pentru perioada 2023 - 2027, a mentionat Petre Daea.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016