Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Spune DA ceaiurilor naturale
ceaiuri de fructe artificale, sunt sanatoase ceaiurile de fructe, ce contin ceaiurile de fructe. Ceai de roinita, ceai de macese, ceai de zmeura. Ceaiuri naturale!

Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, puteţi face acasă următorul experiment. Tăiaţi un pliculeţ de ceai de fructe (de lămâie, să spunem) şi goliţi-i conţinutul pe o suprafaţă neagră sau închisă la culoare. Cu ajutorul unui ac sau a unei agrafe separaţi fragmentele solide şi analizaţi-le cu atenţie. Veţi descoperi acolo, alături de bucăţele de fructe şi frunze, anumite cristale albe, asemănătoare sării.
Nu este vorba de sare: sunt cristale de acid citric care dau ceaiului gustul acrişor. Alături de acid, multe ceaiuri aşa-zis naturale mai conţin şi coloranţi sintetici în formă cristalizată.
Dacă tot nu v-am convins, haideţi să trecem la experimentul numărul doi: preparaţi un ceai de măceşe la plic şi un altul cu o cantitate identică de fructe de măceş mărunţite. Lăsaţi-le să infuzeze zece minute într-o cantitate identică de apă, în două pahare transparente. Observaţi apoi culoarea fiecăruia.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Lucrarea & 39;Criptomonede Ghid practic pentru incepatori& 39; nu lasa nicio intrebare fara raspuns Te invitam sa o parcurgi chiar acum si sa devii fara nicio exagerare expert in bitcoin si in alte monede virtuale Este primul pas spre o investitie inspirata Iata 2 motive esentiale pentru care trebuie sa parcurgi lucrarea & 39;Criptomonede...
valabila 48h
Ei bine, dragii mei, niciun produs aşa-zis natural nu este la fel de natural precum cel pe care îl preparaţi voi inşivă acasă. Este valabil atât în cazul ceaiurilor cât şi în cazul altor produse precum nectaruri, siropuri, gemuri, compoturi.
Revenind însă la ceaiuri, am să vă dezvălui reţeta unui ceai aromat, similar celor de fructe, dar cu un gust - pun mâna în foc! - mult mai bun.
La 100 de grame de plante uscate, socotim:
- 5 grame frunze de fragi
- 15 grame roiniţă
- 20 grame fructe de zmeură
- 60 grame fructe de măceş
Toate plantele se usucă la soare pe hârtii albe, apoi se zdrobesc. Se amestecă bine şi se pot păstra maxim doi ani, în săculeţe albe de pânză.
Ceaiul se obţine simplu: la o cană de apă clocotită se pun două linguriţe de amestec şi se lasă să infuzeze cinci minute. Se strecoară şi se poate bea îndulcit dupa gust cu zahăr sau miere şi picurând câţiva stropi de zeamă de lămâie.
Pe timp de vară, se poate prepara o cantitate mai mare care se pastrează la frigider.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiUltima ora