cactusi, bauturi cu cactus, retete cu cactus, cocktail de cactus, doua retete de bautura cu cactus. COCKTAIL SUC DE CACTUS
Sunt o groaza de retete de bauturi care au la baza sucul proaspat de cactus. Nu orice zboara se mananca, deci nu orice cactus se poate turna in pahar.
Nu vreau sa va trimit pana in Mexic, asa ca va prezint o reteta simpla, care inlocuieste sucul proaspat de cactus cu sucul din cutia de carton de la Tymbark. Nu este la fel de rafinat, dar cu siguranta este mai la indemana. Si ca sa fie cat mai practic, iata doua varianta, cu si fara alcool:
Ai nevoie de o portocala, un mango foarte bine bine copt, cat mai moale, o cutie de suc de cactus de la Tymbark. Se stoarce portocala, se pune intr-un vas de mixer. Separat se da pe razatoare fructul de mango, dupa ce ai indepartat coaja. Se mai adauga miere dupa gust si se tine la mixer pana se omogenizeaza.
Intr-un pahar lung se toarna jumatate amestecul din mixer si se completeaza cu suc de cactus din cutie. Se poate orna cu o felie subtire de portocala.
Se face ca cel pentru copii, numai ca impreuna cu sucul de cactus se mai toarna si tequila. Cel putin, asa am aflat dintr-o reteta mexicana. Eu nu am avut tequila, dar va jur ca a iesit la fel de bun cu gin.
Nu vreau sa va trimit pana in Mexic, asa ca va prezint o reteta simpla, care inlocuieste sucul proaspat de cactus cu sucul din cutia de carton de la Tymbark. Nu este la fel de rafinat, dar cu siguranta este mai la indemana. Si ca sa fie cat mai practic, iata doua varianta, cu si fara alcool:
Pentru copii
Ai nevoie de o portocala, un mango foarte bine bine copt, cat mai moale, o cutie de suc de cactus de la Tymbark. Se stoarce portocala, se pune intr-un vas de mixer. Separat se da pe razatoare fructul de mango, dupa ce ai indepartat coaja. Se mai adauga miere dupa gust si se tine la mixer pana se omogenizeaza.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Intr-un pahar lung se toarna jumatate amestecul din mixer si se completeaza cu suc de cactus din cutie. Se poate orna cu o felie subtire de portocala.
Pentru adulti
Se face ca cel pentru copii, numai ca impreuna cu sucul de cactus se mai toarna si tequila. Cel putin, asa am aflat dintr-o reteta mexicana. Eu nu am avut tequila, dar va jur ca a iesit la fel de bun cu gin.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News








