Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Nu inteapa, poftiti la masa! retete cu cactusi, cactusii in bucatarie
MANCARE DE CACTUS, OMLETA DE CACTUS, SUC DE CACTUS, TOT FELUL DE RETETE DIN CACTUS. Afla pe bioproduct.ro retete vegetariene cu cactusi
In Mexic si in America Centrala cactusul este mai mult decat o planta ornamentala. Da, veti zice, se gaseste peste tot, e ca un fel de raspandita cum e papadia la noi, si normal ca au tot felul de tratamente naturiste cu cactusi. Ei bine, voi spune mai mult de atat! In tarile de unde este originar, cactusul se foloseste ca ingredient in mancaruri si salate, obicei mai nou adoptat si in unele tari din Europa, Orientul Mijlociu, Orient si Australia.
Este vorba de o specie de Opuntia, ale carei ramificatii nu au spini deloc, sunt numite nopales sau nopalitos si se gasesc chiar pe rafturile magazinelor din zona.
Cele mai simple retete cu cactusi suna cam asa:
- La omleta cu cactusi mai trebuie branza, sare si piper dupa gust. Dupa ce cactusul se curata cum am scris mai sus, se taie in bucati mici si se dau la tigaie pentru 5 minute, cu putin unt; apoi se pun peste ouale batute, la un loc cu branza rasa si se prajesc.
Se spune ca atunci cand este gatit, cactusul are o textura fina si seamana la gust cu asparagusul sau cu fasolea verde.
Oricum, daca v-am dat idei, nu va sfatuim sa le si puneti in aplicare cu speciile din ghiveci. Ca sa nu poftiti in van, puteti insa incerca produsele care contin cactus sau suc de cactus de la hipermarketurile de la noi.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor:
Lavinia Rorich
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4.13 din 8 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura