
Reteta BUDINCA OREZ desert energetic. Orez, lapte, cacao, stafide, nuca de cocos, glucoză. BOMBA ENERGETICA!
Budincuţa numită „bomba energetică” este potrivită nu doar pofticioşilor de ceva dulce, cât şi celor dornici de a avea un mic dejun rapid, care să îi ţină în formă într-o zi lungă şi grea. Indiferent că se anunţă o şedinţă prelungită, o coadă la fisc sau un drum lung prin ţară, desertul acesta este dătător de energie, hotărâre şi optimism.
Timp de preparare budincă orez ”bomba energetică”: 15 minute.
Ingrediente:
Orezul se fierbe în apă cu puţină sare 10-12 minute. Se strecoară, se spală cu apă rece. Se adaugă laptele şi se dă iar pe foc. Se adaugă praful de cacao, nuca de cocos dată pe răzătoare, stafidele, dulceaţa sau siropul. Se amestecă întruna şi se mai fierbe 5 minute. La final, se mai adaugă tablete de glucoză după gust.
* Veganii pot înlocui laptele cu sirop de fructe diluat sau cu băutură de soia.
** Dacă preferaţi o consistenţă cremoasă,
Timp de preparare budincă orez ”bomba energetică”: 15 minute.
Ingrediente:
- orez
- lapte
- cacao
- nucă de cocos
- glucoză tablete
- dulceaţă, sirop
- stafide
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia Si daca nu ai aflat inca iti spunem noi Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente fiind unele dintre cele mai puternice...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Orezul se fierbe în apă cu puţină sare 10-12 minute. Se strecoară, se spală cu apă rece. Se adaugă laptele şi se dă iar pe foc. Se adaugă praful de cacao, nuca de cocos dată pe răzătoare, stafidele, dulceaţa sau siropul. Se amestecă întruna şi se mai fierbe 5 minute. La final, se mai adaugă tablete de glucoză după gust.
* Veganii pot înlocui laptele cu sirop de fructe diluat sau cu băutură de soia.
** Dacă preferaţi o consistenţă cremoasă,
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News