
reteta de sufleu de papadie, mancare cu frunze de papadie. mancare si salata de papadie, reteta de primavara
Este pe toate drumurile; la propriu este pe toate drumurile! Vorbim de papadie, iar daca tot v-am spus cate ceva despre tehnologia de cultura si despre salata de papadie, a venit timpul pentru felul doi: BIOPRODUCT.RO va invata cum sa faceti, nici mai mult nici mai putin decat sufleu cu flori de papadie!
Avem nevoie de jumatate de kilogram de frunze de papadie, putina faina, branza de oaie, unt, 2 oua, smantana si sare.
Frunzele de papadie se spala bine, se fierb si se taie subtire. Apoi, intr-o tigaie frigeti frunzele de papadie cu putina faina si 4 linguri de smantana, timp de cateva minute. Se aseaza apoi intr-un vas yenna, peste un pat de cartofi fierti si feliati, se sparg deasupra ouale, se presara branza faramitata si se da la cuptor. Se serveste fierbinte si se orneaza cu flori de papadie.
Avem nevoie de jumatate de kilogram de frunze de papadie, putina faina, branza de oaie, unt, 2 oua, smantana si sare.
Frunzele de papadie se spala bine, se fierb si se taie subtire. Apoi, intr-o tigaie frigeti frunzele de papadie cu putina faina si 4 linguri de smantana, timp de cateva minute. Se aseaza apoi intr-un vas yenna, peste un pat de cartofi fierti si feliati, se sparg deasupra ouale, se presara branza faramitata si se da la cuptor. Se serveste fierbinte si se orneaza cu flori de papadie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News